My Moments with Some Educations

Pages

Saturday, 24 March 2012

Geguritan





TRESNAKU MARANG SLIRAMU


Geguritan


Awan mbengi ra bakal lali marang sliramu

Amargi tresnamu tulus lan suci

Sing tak kangenke sanes rupa ayumu

Nanging isi ning njero atimu


Sliramu…

Awan tak kangenke

Sore tak bayangke

Mbengi tak impekke


Gari nunggu donga panyuwun

Marang rama ibu lan Gusti

Mugi tresna iki bisa abadi

Kanthi tekane mati


Share:

CHOOSE YOUR LANGUAGE

English French German Spain Italian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Followers


Traffic Visitor